VÍDEO Miquel Altimiras s'acomiada del CP Vic amb tristesa i un cert ressentiment

Després de 12 anys, deixa el club immers en una investigació per irregularitats administratives i un nou president sorgit d’un convuls procés electoral

Roda de premsa de Miquel Altimiras, a les instal·lacions del CP Vic
Roda de premsa de Miquel Altimiras, a les instal·lacions del CP Vic
Redacció Osona.com
29 d'abril del 2016
Actualitzat el 01 de maig a les 9:12h

Josep M. Roca ha estat elegit nou president del Club Patí Vic, després d’un convuls procés electoral. Roca substitueix Miquel Altimiras, que ha estat en el càrrec 12 anys, i que ha dimitit abans d’hora, després que no obtingués  el suport necessari per aprovar els pressupostos de l’entitat.

Altimiras, en una roda de premsa aquesta setmana a les instal·lacions del club, es va acomiadar, amb tristesa i un cert ressentiment. El president sortint, a l’acte, va repassar les fites que el CP Vic i els seus equips han assolit al llarg del seu mandat i va lamentar la situació que s’ha generat al voltant de la investigació sobre el presumpte pagament irregular de sous.

Altimiras va defensar l’antic gerent de l’entitat, Joan Viñas, en el punt de mira de les acusacions per irregularitats administratives, fruit d’una denúncia d’un soci anònim, emparat pel secret de sumari. L’expresident va criticar l’actitud d’aquest soci, que podria generar “un gran mal al club”.
 
Arxivat a