Un ferit greu en un apunyalament a Vic a plena llum del dia

Dos homes es barallen a la plaça dels Màrtirs | L'agressor ha estat detingut

Redacció Osona.com
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 8:34h

Mapa amb la situació de la plaça dels Màrtirs de Vic / Google Maps


Una baralla a la plaça dels Màrtirs de Vic va acabar aquest dimecres, 27 d’abril, amb una persona ferida greu a causa de diverses punyalades, segons han explicat a Osona.com fonts dels Mossos d'Esquadra. Els fets es van produir a la tarda, a plena llum del dia, mentre hi havia molts vianants per la zona, que van poder veure els incidents.

Dos homes van començar a barallar-se i la conversa va anar pujant de to fins que un d’ells va treure un ganivet i li va clavar en dues ocasions al braç de l’altre. A hores d’ara, es desconeix el motiu de la trifurca, malgrat que tot apunta a algun assumpte pendent entre els implicats.

L’agressor, que té antecedents, va fugir. Els Mossos d’Esquadra el van detenir més tard al seu domicili. En les properes hores passarà a disposició judicial.

Pel que fa a la víctima, va ser traslladada a l’Hospital Universitari de Vic amb una ambulància del SEM, on continua ingressada. El jutge encara no li ha pogut agafar declaració perquè encara no està recuperada. La investigació, sota secret de sumari, continua oberta.
Arxivat a