Les jornades d'internacionalització del MMVV es dediquen als països nòrdics

Tindran lloc els dies 5 i 6 de maig a l'Arts Santa Mònica i donaran a conèixer la realitat actual del mercat musical de Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca

Redacció Osona.com
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 8:51h

El pavelló comercial del MMVV. Foto: Adrià Costa


Per quart any consecutiu, el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV)-MVLab organitza, juntament amb el Departament de Cultura, unes jornades d'internacionalització, que enguany estan dedicades als països nòrdics. Les jornades, que tindran lloc el 5 i 6 de maig a l'Arts Santa Mònica de Barcelona, donaran a conèixer la realitat actual del mercat musical de Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca a les empreses catalanes. Entre els convidats hi ha Alexandra Archetti Stolen, directora de l'Oslo World Music Festival; Minna Huuskonen, responsable de la programació del Helsinki Festival, el festival multidisciplinari més gran dels països nòrdics, o Anders Wind, agent i promotor de la 3rd Tsunami Agency a Dinamarca/Escandinàvia.

Segons informa el Mercat de Música Viva de Vic, l'objectiu de les jornades és facilitar que les empreses catalanes entrin en contacte amb els seus homòlegs del nord d'Europa i els hi puguin presentar propostes artístiques susceptibles de ser programades en aquests països, així com afavorir l’intercanvi professional.

Al 2015 les jornades van tenir el focus en Bèlgica, Holanda i Luxemburg. Hi van assistir una setantena de professionals del sector i es van dur a terme 200 reunions.
 

Aneu al web del Mercat de Música Viva de Vic

Recull de galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic, des del 2005


Obeses, en ple apogeu musical a la plaça Major de Vic, en la passada edició del MMVV. Foto: José M. Gutiérrez

Arxivat a