Vuit-cents nens de sis pobles d'Osona s'ajunten en una cantata

El projecte "Cantem Junts" inclou alumnes de Tavèrnoles, Folgueroles, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta i Vilanova de Sau

Els professors de música i els alcaldes dels pobles que participen en el projecte
Els professors de música i els alcaldes dels pobles que participen en el projecte | DIFUCOR
Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:09h
El projecte Cantem Junts consisteix a fer un recital de música amb tots els nens d'Educació Infantil de les escoles de Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau i Folgueroles, que també inclou alumnes de Tavèrnoles. La segona edició de l'espectacle es farà al pati de l'Escola de Mossèn Cinto de Folgueroles aquest divendres 29 d'abril a les 18:30 h.

El concert d'aquest any s'anomena Amb ulls de nen, amb un recull cançons selecciones per tot l'equip de mestres de música. Aquestes volen ser un mirall a tot allò que els adults han sentit quan eren més petits. Els cantaires faran un recorregut pels sentiments i emocions que viuen diàriament. Es podran escoltar cançons com Tears in heaven d'Eric Clapton o Tornarem de Lax'n'Busto.

El projecte, de caràcter inclusiu, encapçalat per Buia Reixach tindrà un fil conductor que ha creat i narrat la conta-contes Caro von Arend. La primera edició es va celebrar fa dos anys, a Sant Julià de Vilatorta.
 

Dossier de premsa del projecte (pdf)