Directius, jugadors i treballadors del CP Vic declaren després de l'escorcoll

Els Mossos es traslladen a les dependències del club | L'actuació policial arrenca d'una denúncia de l'any 2014 contra l'exgerent de l'entitat

Agents dels Mossos d'Esquadra, a les instal·lacions del CP Vic
Agents dels Mossos d'Esquadra, a les instal·lacions del CP Vic | Albert Alemany
Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:06h
Agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat aquest dimarts a les instal·lacions del Club Patí Vic per prendre declaració a treballadors, jugadors i directius de l'entitat esportiva en el marc de l'operació contra el presumpte pagament irregular de sous, per ordre del Jutjat d'Instrucció número 2 de Vic. Els interrogatoris continuaran a la comissaria dels Mossos al llarg de tot el dia.

El passat 18 de març els Mossos van escorcollar la seu del club i l'entitat va informar en un comunicat que la investigació tenia a veure amb presumptes irregularitats de la gerència anterior. De fet, la investigació respon a una denúncia interposada l'any 2014 contra l'exgerent de l'entitat Joan Viñas, que va deixar el club fa dos anys i mig.

Segons el comunicat que va fer públic el Club Patí Vic el mateix dia de l'escorcoll, les irregularitats s'haurien produït entre els anys 2008 i 2013 i l'actual junta directiva va informar que es reservava el dret a personar-se com a part afectada en el procediment judicial.
 

Agents dels Mossos d'Esquadra, a les instal·lacions del CP Vic Foto: Albert Alemany

Arxivat a