Dues medalles osonenques a l'estatal de patinatge artístic de figures obligatòries

Gemma Serra i Laura Giménez triomfen al campionat disputat a Cerdanyola

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:51h
Gemma Serra i el seu entrenador Òscar Molins. Foto: David Serra

La patinadora de Gurb, Gemma Serra, ha quedat segona en la categoria júnior del Campionat d'Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries, disputat aquest cap de setmana a Cerdanyola del Vallès. Les tres primeres posicions van estar molt disputades durant tota la competició i, després de completar la tercera de les quatre figures, la Gemma anava tercera, però va poder remuntar una posició en un final molt ajustat. Aquesta segona plaça li garanteix la participació a la Copa d’Alemanya que es disputarà a finals de maig a Friburg.

Una altra patinadora osonenca també ha pujat al podi. Laura Giménez, del CPA Tona, ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria cadet. La seva companya, Raquel Pelegrina, ha sigut novena. En la prova juvenil, Rut Vilardell, també del club tonenc, ha assolit una destacada quarta posició.

Finalment, les dues patinadores del CP Lloriana de Sant Vicenç de Torelló, Natàlia Reixach i Raquel Jolis, han quedat en desena i onzena posición de la categoría infantil, en la qual han debutat aquest any.
Arxivat a