Arxivat el cas contra Anglada i Riera per utilitzar els comptes bancaris de PxC

La jutgessa considera que els comptes de PLVI i PxC estaven “integrats”

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:43h

Josep Anglada i Marta Riera sortint dels jutjats de Vic, en una foto d'arxiu. Foto: Adrià Costa


El Jutjat d'instrucció número 5 de Vic ha arxivat la causa contra l'expresident de Plataforma per Catalunya (PxC) i actual regidor de l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, i l’exregidora de l’Ajuntament de Vic, Marta Riera, per un presumpte delicte d’apropiació indeguda i estafa, que havia denunciat la cúpula de PxC. En concret, es refereix a uns moviments que Anglada hauria fet d’un compte de PxC, quan ja estava expulsat del partit, i al presumpte encobriment de Riera.

La jutgessa considera que no queda “degudament justificat la perpetració del delicte”. L’auto judicial apunta que els comptes bancaris de PLVI, el partit amb el qual Anglada es va presentar  a les eleccions municipals de Vic després de la seva marxa de PxC, estaven “integrats” als de PxC, i que, en tot cas, es podria entendre que PLVI era una “plataforma territorial” de PxC.

Un cop feta pública la decisió judicial, Anglada, ha anunciat que ”estudiarà emprendre accions legals contra PxC ja que les denuncies falses no poden quedar impunes i han de tenir conseqüències polítiques i penals”.

Anglada apunta que "aquestes conxorxes” contra ell simplement buscaven destruir-lo “a nivell personal i familiar".
Arxivat a