Tona es fira

Un concurs , novetat de la Fira del Fil a l'Agulla, que s'ha completat amb propostes gastronòmiques, lúdiques i culturals al llarg de tot el dia

La Fira del Fil a l'Agulla s'ha instal·lat a la Canal
La Fira del Fil a l'Agulla s'ha instal·lat a la Canal | Albert Ventura
Redacció Osona.com
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 8:12h
Tona ha celebrat aquest diumenge una nova edició de la Fira del Fil a l’Agulla, enguany la 19a. Com a novetat, aquest any s’ha organitzat un concurs per a dissenyadors novells dins el món de la moda. Els participants han tingut un espai dins la fira on podien exposar i vendre els seus treballs. El diumenge a la tarda s'ha fet una desfilada on han presentat una peça dissenyada exclusivament per al concurs.

La fira, amb expositors de productes tèxtils i labors, s'ha fet a la sala de la Canal, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, i ha comptat amb una bona afluència de públic al llarg de tot el dia. Els tallers també hi han estat presents i els visitants han pogut fer un tastet de diferents manualitats de costura i feltre.

La fira s'ha complementat amb tots un seguit de propostes, sota el nom de Tona es fira. Així, hi havia una mostra gastronòmica de productes artesans al llarg del passeig Antoni Figueras, al costat de la Canal, i una zona amb Food Trucks per qui volgués quedar-se a dinar. També hi havia un tast dels jocs de la fira Joc-joc i una jornada de portes obertes al parc arqueològic del Camp de les Lloses.

L’Escola d’Hostaleria d’Osona ha ofert un esmorzar de forquilla durant tot el matí. Els amants de la cuina també han pogut participar al taller Cuina de primavera, organitzat per els alumnes de l’escola.
 

Programa d’actes i horaris

Recull de galeries de fotos de la Setmana Cultural de Tona

 

Una de les parades del carrer Anton Figueras. Foto: Albert Ventura

Arxivat a