SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Molière la balla» a Calldetenes

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:01h

Molière (1622-1673), el rei de la comèdia, tenia l’obsessió d’entretenir. "Castigat ridendo mores", fer riure per corregir els costums, va ser un dels seus lemes. I no va parar d’innovar per fer-ho passar bé al públic. Així, va inventar la comèdia ballet. Amb músiques de Lully i Charpentier i coreografies de Pierre Beauchamp. La fusió va tenir gran èxits com L’amor metge, El casament per força, El burgès gentilhome o El malalt imaginari.

L'espectacle Molière la balla, de La Rita Produccions, recupera alguns d’aquells balls del barroc, avui quasi perduts, i els combina amb hilarants fragments de les obres més divertides del gran còmic. Ell va morir a l’escenari mentre el públic es petava de riure, però aquí es demostra que el mestre continua ben viu. Que Molière la balla, encara.

 

Un imatge de l'obra

El muntatge es podrà veure el dissabte 7 de maig a les 21:30 hores, a l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Osona.com i l’Auditori  Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l’espectacle, valorades en 80 euros.  El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 28 d'abril, a les 12 de la nit. El dia següent es comunicaran els guanyadors.
 

Més informació i compra d'entrades







Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari: