La Fira del Fil a l'Agulla de Tona busca avui dissenyadors de moda novells

Un concurs, novetat per a la 19a edició del certamen, que es completarà amb propostes gastronòmiques, lúdiques i culturals al llarg de tot el dia

Redacció Osona.com
21 d'abril del 2016
Actualitzat el 24 d'abril a les 9:41h

La Fira del Fil a l'Agulla, l'any 2009. Foto: Xevi Mas


Tona celebrarà aquest diumenge una nova edició de la Fira del Fil a l’Agulla, enguany la 19a. Com a novetat, aquest any s’ha organitzat un concurs per a dissenyadors novells dins el món de la moda. Els participants tindran un espai dins la fira on podran exposar i vendre els seus treballs. El diumenge, a les 5 de la tarda, es farà una desfilada on presentaran una peça dissenyada exclusivament per el concurs, i seguidament es farà l’entrega del premi.

La fira, amb expositors de productes tèxtils i labors, es farà a la sala de la Canal, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. Els tallers també hi seran presents i els visitants podran fer un tastet de diferents manualitats de costura i feltre al llarg de tot el dia.

La fira es complementarà amb tots un seguit de propostes, sota el nom de Tona es fira. Així, hi haurà una mostra gastronòmica de productes artesans al llarg del passeig Antoni Figueras, al costat de la Canal, i una zona amb Food Trucks per qui vulgui quedar-se a dinar a la fira. També hi haurà un tast dels jocs de la fira Joc-joc i una jornada de portes obertes al parc arqueològic del Camp de les Lloses.

L’Escola d’Hostaleria d’Osona oferirà un esmorzar de forquilla durant tot el matí. A les 11h, els amants de la cuina podran participar al taller Cuina de primavera, organitzat per els alumnes de l’escola.
 

Programa d’actes i horaris

Recull de galeries de fotos de la Setmana Cultural de Tona

 

Arxivat a