Bonobos és Centelles, Centelles és Bonobos

Més de vuit-centes persones omplen i fan petita la plaça Major, en la presentació del darrer disc de la banda

Bonobos va posar de potes enlaire la plaça Major de Centelles
Bonobos va posar de potes enlaire la plaça Major de Centelles | T. Carrasco
Toni Carrasco
18 d'abril del 2016
Actualitzat el 19 d'abril a les 7:13h
Una tarda vespre calorosa d'abril a la plaça Major, el millor escenari per a les més de tres hores de música que vam gaudir el passat dissabte a Centelles. Bonobos, la banda local per excel·lència, va presentar el seu segon treball, Crida!.

Una vegada més, la jove sàvia musical d'Osona sud li va fer la competència lleial al Liverpool català de Vic. El concert va començar amb caire reivindicatiu, arran d'una pancarta que va aparèixer a la plaça aquella mateixa tarda, demanant al consistori local que retirés la bandera europea, al·legant que els refugiats que arriben a les costes d'Europa no són il·legals.

Els Beatles centellencs i tot un entorn de músics i convidats locals, vinguts d'arreu, van demostrar el potent poder de convocatòria d'una banda de música divertida i propera però a la vegada amb un fort i punyent contingut social i de reivindicació de llibertats i solidaritats. Unes lletres ballables però amb missatge i per a tots els públics, com ho demostra que van omplir la plaça del poble un dissabte a la tarda, amb gent de totes les edats.
 

Bonobos, al concert de Centelles. Foto: Toni Carrasco


Entre els convidats que van pujar a l'escenari cal destacar una representant de Stop Mare Mortum, i les noves cantants catalanes en ascens Laura Cruells i Gemma Humet.

Aquest concert va ser l'inici de gira que la banda té previst durant tot aquest 2016, i que tot apunta que tindrà tant èxit com la de 2015, amb més de setanta concerts arreu del país.

Com a teloners hi va actuar la potent banda Ojo de Buen Cubero. Els barcelonins de Sants, amb continguts i tendències musicals en la línia de Bonobos, tot i ser un grup jove, va demostrar la seva força en el directe i va començar a engrescar els primers centenars d'assistents que, encara amb llum diürna i a més de 22 graus, van  començar a omplir la plaça.
 

La banda Ojo de Buen Cubero va actuar de teloner. Foto: Toni Carrasco

Arxivat a