El trasllat a Centelles no afecta la cursa d'obstacles Finisher Non Stop

Martín Lázaro i Sílvia Zúñiga, habituals de la prova guanyen les respectives categories | La prova aglutina un total de 624 atletes

Un dels obstacles de la Finisher Non Stop Embruixada de Centelles
Un dels obstacles de la Finisher Non Stop Embruixada de Centelles | Albert Ventura
Redacció Osona.com
18 d'abril del 2016
Actualitzat el 19 d'abril a les 8:14h
L’espectacular cursa d’obstacles Finisher Non Stop, després de sis anys seguits celebrant-se a Vic, enguany s’ha traslladat a Centelles, on ha substituït la Cursa Popular Embruixada que cada any s’organitzava per la festa major del poble, tal com ja va avançar Osona.com. La prova, amb 12 quilometres i 30 obstacles s’ha disputat aquest diumenge, 17 d’abril, enguany amb l'afegitó d'Embruixada. El seu canvi d’ubicació no n’ha ressentit la participació: 624 atletes, dels quals 508 han competit a la categoria masculina, i 118 a la femenina.

En categoria masculina, ha repetit la victòria de fa dos anys Martín Lázaro, que ha parat el cronòmetre en 53 minuts i 48 segons. En segona posició, a poc més d’un minut, Lluís Barber. I ha completat el podi, ja a cinc minuts del vencedor, Jordi Gallifa.
 

La Finisher Non Stop Embruixada. Foto: Albert Ventura


En fèmines, Sílvia Zúñiga, que l’any passat va quedar segona, no ha tingut rival i s’ha endut la victòria amb un temps d’1 hora, 7 minuts i 1 segon. Anabel Casado i Raquel Cando, a 11 i 12 minuts respectivament, han ocupat els altres dos esglaons del podi.

Pel que fa a la classificació per equips, els Temeraris han guanyat en la categoria de cinc components, i Les tortuges també corren, en el de 10 persones.
 

Totes les classificacions

Recull de fotos de totes les edicions anteriors

 

Un obstacle carregat de riscos. Foto: Albert Ventura

Arxivat a