Manlleu impulsa un fòrum per incentivar el creixement i generar més ocupació

L'Ajuntament fa una crida a la participació ciutadana en el Fòrum Econòmic i Social (FES), que se celebrarà el 28 i 29 d'abril a Can Puget

Enric Vilaregut, Àlex Garrido, Eudald Sellarès, i Betlem Parés, a la presentació del FES Manlleu
Enric Vilaregut, Àlex Garrido, Eudald Sellarès, i Betlem Parés, a la presentació del FES Manlleu | Adrià Costa
Redacció Osona.com
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:44h
L’Ajuntament de Manlleu ha presentat el Fòrum Econòmic i Social (FES), que se celebrarà els dies 28 i 29 d’abril a Can Puget. La iniciativa pretén donar la veu a la ciutadania  per tal de definir els objectius econòmics i socials estratègics de la ciutat, amb l’objectiu de “créixer industrialment (una mena de microrevolució industrial), per generar més ocupació, per dinamitzar encara més el nostre comerç i l’activitat econòmica en general”, tal com explica l’alcalde Àlex Garrido en un article d’opinió publicat a Osona.com.
 
Des de l’Ajuntament s’ha fet una crida a la participació de tots els actors implicats, com empresaris, comerciants, pagesos, agents socials, culturals i esportius. “Ara és el moment de treballar tots conjuntament: polítics de tots els colors, agents socials i econòmics, agents educatius, entitats i col·lectius i ciutadania en general. Entre tots, de ben segur que serem capaços d’aconseguir-ho”, diu Garrido.
 
Pel que fa al programa del fòrum, cada dia hi haurà tres taules de treball obertes, amb representació de tècnics i regidors de l’Ajuntament de Manlleu. Cada taula extraurà les conclusions i les oportunitats de cada un dels temes concrets. En la primera jornada, es debatrà sobre la indústria, el comerç i serveis, i l’agricultura i la ramaderia. En la segona, sobre nova economia; cultura, esports i turisme; i perspectiva social.
 
El FES és un compromís que figurava en en l’acord de govern que el mes de juny passat van signar ERC i MES Manlleu.
 

Més informació, programa i inscripcions

 

Enric Vilaregut, Àlex Garrido, Eudald Sellarès, i Betlem Parés, a la presentació del FES Manlleu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a