El jutge obliga a retirar els camions de davant de Benito i multa el transportista

Josep Tarrés, que va plantar la seva flota davant les oficines de l'empresa per reivindicar una indemnització pel seu acomiadament, ha estat condemnat per un delicte lleu de coaccions

13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:39h
Els camions i la pancarta reivindicativa, davant la seu de Benito Urban a Vic
Els camions i la pancarta reivindicativa, davant la seu de Benito Urban a Vic | Osona.com
El jutge ha imposat una multa de 150 euros a Josep Tarrés, transportista de Manlleu, per un delicte lleu de coaccions vers Benito Urban, empresa de la qual va ser acomiadat després d’haver ofert durant 16 anys els seus serveis a la firma (abans Dúctil Benito). També li ha ordenat que retiri els seus camions i les pancartes reivindicatives que des de fa dies ha plantat davant de la seu de l’empresa, al polígon Parc d’Activitats Econòmiques de Vic, sota pena de 500 euros per dia, a partir d’avui. El jutge ha donat instruccions als Mossos perquè inspeccionin la zona durant els propers 10 dies per comprovar si encara hi ha els camions o qualsevol tipus de cartell reivindicatiu.

El transportista, tal com ja va informar Osona.com, es queixa que li van garantir feina i ha invertit molts diners en renovar la flota, en concret, en comprar quatre camions i sis remolcs, i ara, “d’un dia per l’altre”, els té aturats i no pot pagar-los. Per tot plegat, demana una indemnització d’uns 100.000 euros. Per pressionar a l’empresa i mostrar les seves reivindicacions, Tarrés va col·locar la setmana passada els seus camions parats davant les oficines de Benito Urban a Vic.

El conflicte va arribar a un nivell de tensió elevat, fins al punt que Benito Urban va denunciar Tarrés per amenaces i el dimarts va haver d’anar a declarar als jutjats, en un dels judicis anomenats “ràpids”.

El transportista admet que va “advertir” una treballadora molt propera al director general de Benito Urban que no es deixés veure massa per Vic, perquè els seus xofers, molts dels quals són romanesos, estaven molt excitats i li podrien “trencar alguna cama”.
Arxivat a