The Sey Sisters actuen dissabte al Cirvianum

El grup porta a Torelló el seu gospel i els seus ritmes africans

Portada del nou disc de The Sey Sisters
Portada del nou disc de The Sey Sisters | Sey Sisters
Redacció Osona.com
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:11h
The The Sey Sisters són l’Edna Sey, la Yolanda Sey i la Kathy Sey. Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. La formació de les tres germanes, amb l’acompanyament d’Albert Bartolomé al piano i al saxo, actuarà aquest dissabte, a les 9 del vespre, al Teatre Cirvianum de Torelló.

The Sey Sisters convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel que canta per l’esperança d’una Àfrica més pròspera.

El gòspel és un estil de música d'origen religiós originat al segle XX als Estats Units entre la població afroamericana, quan els esclaus es comunicaven cantant per explicar les seves històries durant la jornada de treball. Amb el pas del temps el gòspel va sortir dels camps de treball i va passar a les esglésies i ara ha pujat als escenaris de tot el món.
 

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a