FOTOS Aiguafreda Xerinola Teatre tanca la seva gira a l'ETC de Vic

La companyia representa l’última funció d’”Els deu negrets” d’Agatha Christie, carregada d’intriga i suspens

Aiguafreda Xerinola Teatre representa «Els deu negrets» a l'ETC
Aiguafreda Xerinola Teatre representa «Els deu negrets» a l'ETC | Joan Parera
Redacció Osona.com
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:13h
L’ETC Teatre de Vic va acollir dissabte passat, 9 d'abril, la fi de la gira del grup d’Aiguafreda Xerinola Teatre, que va representar l’última funció d’Els deu negrets d’Agatha Christie, l’autora considerada la reina del crim i el suspens.

A l’obra, deu personatges són convocats a una illa privada, l’Illa del Negre, per passar-hi uns dies. En realitat, però, l’amfitrió els ha convidat per perpetuar un seguit d’assassinats macabres seguint una cançó de bressol com a instrucció. Per què ho fa? Què tenen en comú els personatges? Es podran escapar? Acabaran sabent qui és l’amfitrió?

El director del muntatge, Pep Company, l’actriu Júlia Aregall i el maquillatge, la perruqueria i el vestuari de l’obra van guanyar premis a l’edició d’enguany del concurs de teatre amateur de Santa Coloma de Farners.

Pel que fa a Els deu negrets, és un clàssic d'Agatha Christie. Els seus guions són magistrals, plens d’intriga i suspens i potser és per això que una de les seves obres, La Ratonera, s’ha representat ininterrompudament a Londres convertint-se en la més vista de tots els temps.
Arxivat a