Diéguez assumeix emocionat el càrrec de regidor de Vic per ERC

El republicà, que substitueix Margarida Tió, treballarà per l’”alliberament nacional i social”

Anna Erra posa la medalla de regidor a Josep M. Diéguez
Anna Erra posa la medalla de regidor a Josep M. Diéguez | Adrià Costa
Redacció Osona.com
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:47h
Margarida Tió, regidora del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vic, va deixar el passat mes de febrer el consistori vigatà, per raons familiars. Josep M. Diéguez l’ha substituïda oficialment en el ple ordinari celebrat aquest dimecres, 6 d’abril.

Diéguez ha pres possessió del càrrec de regidor d’ERC amb el doble objectiu “d’alliberament nacional i social”. El nou edil ha donat  les gràcies per la rebuda i ha tingut unes emocionades paraules de record vers la seva dona, traspassada fa uns mesos. El primer discurs del republicà ha finalitzat amb forts aplaudiments per part de tots els assistents.

Tió anava de número 4, com a independent, a la candidatura d’ERC a les passades eleccions municipals, on els republicans van obtenir cinc regidors. Mai havia estat regidora. Diéguez era el número 6 de la llista. 

Diéguez és dramaturg i col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com. Ha guanyat diversos premis literaris i té alguns llibres publicats arreu dels Països Catalans. Forma part de l’executiva d’ERC de Vic, i va presidir, durant nou anys, la sectorial nacional de Cultura del mateix partit.
 

Josep M. Diéguez ha pres possessió del càrrec de regidor per ERC, en substitució de Margarida Tió. Foto: Adrià Costa

Arxivat a