Exregidors de Vic de tots els partits democràtics donen suport a Joan Coma

Representants de CDC, ERC, ICV, CUP, PSC i independents d'altres legislatures es mullen pel regidor de Capgirem Vic investigat per sedició | El ple també aprova una declaració de suport, amb l'únic vot contrari de Josep Anglada

Exregidors de Vic de tots els partits democràtics
Exregidors de Vic de tots els partits democràtics | Adrià Costa
Redacció
06 d'abril del 2016
Actualitzat el 08 d'abril a les 18:47h
Joan Coma, regidor de Capgirem Vic, investigat per sedició per l'Audiència Nacional espanyola continua rebent suports. Aquest dimecres, abans del ple ordinari del consistori vigatà, representants de tots els partits democràtics d'altres legislatures han acudit a l'Ajuntament per tal de mostrar-li la seva solidaritat.

Els regidors, conjuntament amb l'actual alcaldessa Anna Erra (CDC), s'han fet una foto de família abans de començar el ple. Entre aquests, hi havia Joaquim Puntí, Joan López, Gràcia Ferrer, Carles Furriols i Àlex Bassols, d'ERC; Quim Soler, Laia Jurado i Georgina Rieradevall, de la CUP; Xavier Tornafoch, d'ICV; Just Palma, de CDC; Carme Roquer, del PSC, i l'independent Anton Granero, entre d'altres.

L'únic grup municipal que no dóna suport a Joan Coma és la Plataforma Vigatana. De fet, el seu únic regidor i exregidor de PxC va portar a la Guàrdia Civil el contingut del debat de suport a la declaració de ruptura de Parlament que ha acabat amb la imputació per sedició.

Declaració de suport

El ple de Vic ha aprovat una declaració de suport a Joan Coma i també a tots els investigats pel 9-N. El text ha rebut el suport de la majoria de grups al consistori, i només la regidora d'Unió s'ha abstingut i el regidor de Plataforma Vigatana hi ha votat en contra.

Durant la seva intervenció, Joan Coma, ha agraït amb emoció les mostres de suport i ha aprofitat per refermar-se en les seves paraules, "sense por, malgrat algú vulgui coartar la nostra llibertat política". Un cop aprovada la moció, la sala s'ha desfet en un llarg aplaudiment pel regidor.
Arxivat a