La Policia Local de Torelló multa un regidor de la CUP per portar el «CAT» al cotxe

Lluís Toneu es pregunta si és una denúncia lògica o premeditada

Redacció Osona.com
04 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:45h
“Una de les primeres coses que vaig fer ara fa dotze anys quan em vaig comprar el cotxe va ser plantar el “CAT” a les plaques de la matrícula. Des d’aleshores ençà jo i en Pol, el meu cotxe, hem rodat junts durant més de 418.000 quilòmetres per arreu del país, les Espanyes, Euskal Herria, França i Andorra. Durant tot aquest temps i viatges mai hem tingut cap problema per portar el “CAT” a la matrícula, tampoc quan hem hagut de passar l’ITV, cosa que si que em consta que els ha passat a d’altres conductors”.

Són les primeres paraules de Lluís Toneu, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Torelló, en un article publicat al seu bloc, on denuncia que el passat dijous, 31 de març, el caporal 1.028 de la policia local de Torelló el va multar amb 42 o 92 euros (no s’entén massa bé a la denúncia) per portar el “CAT” a la matrícula.

Toneu es trobava a casa seu i tenia el cotxe ben aparcat davant la porta, explica. Per sorpresa, quan va sortir es va trobar una multa al parabrisa que deia textualment: “Porta adhesius il·legals a les 2 plaques de la matrícula “CAT””.

Toneu es pregunta si tot plegat respon a una acció premeditada de l’agent, que ja el va multar l’any passat per aparcar malament quan va anar a treure diners d’un caixer. “El caporal 1.028 és conegut a Torelló per l’excés de zel que demostra tot sovint en la seva activitat professional i també per les seves tendències polítiques, totalment respectables, però clarament unionistes”, apunta el regidor. L’agent ha estat protagonista fins i tot en alguna carrossa del Carnaval.

Una de les primeres coses que vaig fer ara fa dotze anys quan em vaig comprar el cotxe va ser plantar el “CAT” a les...

Posted by Lluís Toneu Panicot on domingo, 3 de abril de 2016
Arxivat a