Marta Chandre, nova gerent de CatSalut a la Catalunya Central

La doctora osonenca s’incorpora aquest dilluns

per Redacció Osona.com, 4 d'abril de 2016 a les 07:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marta Chandre. Foto: Osona.com

El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha finalitzat la configuració del nou equip directiu territorial amb el relleu a les gerències de dues regions sanitàries: la de Girona i la de la Catalunya Central, els titulars dels quals s’incorporen a partir d’aquest dilluns.
El nou gerent de la Regió Sanitària Girona és Miquel Carreras i Massanet, i de la Regió Sanitària Catalunya Central, Marta Chandre i Jofré.


Chandre és nascuda a Tona, tot i que ara resideix a l’Anoia. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries, i Càtedra de Gestió, Direcció i Administracions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona.

En la vessant assistencial, ha exercit com a metge de família, al CAP de Tona, al SAP Anoia i al SAP Osona, on va participar en projectes com la creació de la Comissió de Qualitat de l’ABS, el programa PAPPS, la col·laboració amb l’Hospital General de Vic en el Programa d’integració de diferents nivells assistencials o en la Comissió de Farmàcia de la DAP Osona. També ha estat metgessa assistent al Servei de Pediatria de la Fundació Sanitària d’Igualada i metgessa assistent al Servei d’Oncologia de l’Hospital Arnau de Vilanova.


En la vessant de la gestió sanitària, ha estat directora del Servei d’Atenció Primària del SAP Anoia, directora mèdica del SAP Bages-Berguedà-Solsonès i directora assistencial i adjunta a la Gerència Territorial de Catalunya Central de l’ICS. Actualment exercia el càrrec de directora tècnica dels Equips d’Atenció Residencial (EAR) a Mutuam

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació