FOTOS «Catalunya Experience» torna a Osona amb un reconegut «instagramer»

Gareth Pon té l'Instagram amb més seguidors de Sud-àfrica | El programa de TV3, presentat per Ivana Miño, enregistra imatges a Vic i Sau

Gareth Pon, al pantà de Sau
Gareth Pon, al pantà de Sau | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
03 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a les 10:30h
Catalunya Experience, presentat per l’actriu Ivana Miño, ha tornat aquesta setmana a enregistrar un capítol a Osona. Després d’una primera incursió al Lluçanès, fa uns dies, el programa de TV3 ha visitat ara Vic i el pantà de Sau.

Catalunya Experienc acull convidats vinguts dels cinc continents. Són escriptors, bloguers, instagramers, presentadors de televisió... gent influent a les xarxes socials. A cadascun d'ells se’ls hi fa un viatge a mida i ple de sorpreses. Tots els convidats arriben a l'aeroport sense saber on van ni amb quina aventura es trobaran.

En definitiva, es tracta de descobrir Catalunya a través dels ulls d'un "guiri", com expliquen al web del programa. Bona part dels capítols s’han enregistrat en anglès.

En aquesta ocasió, el protagonista del programa ha estat un fotògraf de Sud-àfrica, Gareth Pon, que és l'instagramer que té més seguidors al seu país. En el capítol  que es va gravar a Vic, hi van col·laborar la ninotaire Pilarín Bayés i Marc Güell, periodista col·laborador de la secció d’Opinió d’Osona.com, com a un dels impulsors d’InstaOsona.

El capítol enregistrat a Osona forma part de la segona temporada del programa, que està previst que es comenci a emetre a la tardor.
 

Gareth Pon, al pantà de Sau. Foto: Josep M. Costa

 

Gareth Pon i Ivana Miño, al pantà de Sau. Foto: Josep M. Costa


 
Arxivat a