Quimi Portet torna a la càrrega després de quatre anys de silenci discogràfic

L'artista osonenc presenta el disc "Ós Bipolar", amb setze noves cançons on hi han col·laborat Manolo Garcia i Núria Graham

Quimi Portet estrena el seu nou disc, «Ós Bipolar»
Quimi Portet estrena el seu nou disc, «Ós Bipolar»
Nació Digital
02 d'abril del 2016
Actualitzat el 03 d'abril a les 6:55h

Ja és a la venda el nou disc de Quimi Portet. Aquest divendres, 1 d’abril, ha sortit editada la novena aventura del músic vigatà en solitari, titulada Ós Bipolar i editada per Quisso Records i Música Global. Després de quatre anys sense publicar cap treball (ha estat ocupat fent de productor, recuperant antics projectes i creant-ne de nous), torna el seu sentit de l’humor característic i el seu rock assossegat amb 16 cançons gravades per ell mateix al seu estudi d’Avinyonet de Puigventós. 

La cocció de l’àlbum, però, no l’ha fet en solitari, s’ha acompanyat de Joan Miquel Oliver com a assessor en general, però sobretot amb consells en la gravació de veus. Desgranant les cançons també s’hi troben col·laboracions de Manolo Garcia (a Roda el món) o de Núria Graham (a Daisy (al·leluia)).

Després del fugaç retorn de Los Burros i Los Rápidos i de la posada en funcionament del seu propi estudi a MusicLan (on, per exemple, ha produït l’últim disc de Sanjosex), Portet torna els escenaris. El primer concert de presentació serà el proper 16 d’abril al Festival Strenes de Girona.

 
Arxivat a