Clara Segura torna al Cirvianum amb un monòleg

“Conillet”, una de les millors interpretacions de la temporada

Clara Segura
Clara Segura | Promocional
Redacció Osona.com
31 de març del 2016
Actualitzat a les 14:25h

Clara Segura, una de les actrius més importants del panorama teatral català, tornarà a l’escenari del Cirvianum de Torelló per interpretar, aquest dissabte, a les 9 del vespre, el monòleg Conillet, basat en el text de Marta Galán Sala, El conejito del tambor de Duracell, adaptat i dirigit per Marc Martínez.

A Conillet, Clara Segura interpreta una dona al límit, que sobreviu al seu present esbudellant el seu passat per fer-hi les paus i poder viure amb dignitat el seu futur. És mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, té por i està molt i molt i molt cansada. En aquest monòleg, l’actriu composa una de les millors interpretacions de la temporada teatral.

L’obra és una peça feta a mida de Clara Segura, especialment pensada per a ella, on el director palesa el seu convenciment que el teatre pot fer molt més que entretenir, si és un mirall fidel del món. I entén l’actor com un activista, un provocador genuí de sensacions i pensaments, d’idees en acció.

A Conillet, s’enfronta a la faula d’una dona que fa les paus amb el passat per sobreviure el present i afrontar el futur. I ho fa amb la poesia, l’acidesa i la tendresa de les paraules de Marta Galán, “el text més bonic que havia llegit en molts anys. Definitiu. Colpidor. Bèstia. La seva prosa, poètica i àcida, tendra i abassegadora, se t’arrapa a l’ànima, atura el temps i dius: ‘Però què és això? Què ha passat aquí?’ Llavors, teló”.
 

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a