El Girbau TT, subcampió de Catalunya absolut

Les vigatanes perden la final contra el Balaguer Villart Logístic

L'equip del Girbau TT
L'equip del Girbau TT | Vic TT
Redacció Osona.com
29 de març del 2016
Actualitzat a les 9:44h

El Girbau Vic TT de la superdivisió estatal femenina de tennis de taula, format per Natalya Prosvirnina, Clàudia Caymel i Noa Muñoz, ha aconseguit el subcampionat de Catalunya absolut a Calella. El conjunt, dirigit per Salvador Serra va vèncer en quarts i en semifinals al Quadis CN Mataró per 3-0 i al Suris Calella per 3-2 en un gran partit de Clàudia Caymel, que va superar Sofia-Xuan Zang. En l’encontre decisiu, el Girbau Vic TT, tot i perdre 3-1, va plantar cara al potent Balaguer Villart Logístic, destacant el gran partit que van protagonitzar Wang Ting-Ting i Natalya Prosvirnina, favorable a la exjugadora del Vic TT.

En individuals, Clàudia Caymel va assolir el bronze en perdre amb la campiona Sofia-Xuan Zang, a qui havia superat en la prova d’equips.

La jove jugadora Noa Múñoz, tot i ser juvenil de primer any, també va participar en aquest absolut i després de ser primera de grup va arribar a quarts de final, perdent contra la seva companya d’equip Clàudia Caymel.

En homes, Jordi Carceller del Girbau Vic TT, va arribar fins a setzens de final perdent per un ajustat 3-2 contra Pau Nolis del Quadis CN Mataró.
Arxivat a