Mireia Subirana, nou membre del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut

La doctora es directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic i degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic

per Redacció Osona.com, 22 de març de 2016 a les 16:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mireia Subirana. Foto: UVic-UCC

La doctora Mireia Subirana, directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic i degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic, és un dels “professionals de prestigi” designats per la Generalitat per formar part de l’òrgan de govern de l’Institut Català de la Salut (ICS).

El Govern de la Generalitat, a proposta del conseller de Salut, Toni Comín, ha nomenat la doctora com a nova vocal del Consell d’Administració de l’ICS. Subirana és llicenciada en Infermeria i doctorada per la Universitat de Leeds.


El nomenament respon a la voluntat del Departament de Salut d'incorporar la visió infermera dins del grup de professionals de prestigi que fixen les línies estratègiques de l'ICS. "És una finestra enorme a conèixer l'organització referent en l'atenció pública del sistema de salut català i una gran oportunitat per compartir i aprendre", explica la doctora.
 

Amb més de 38.000 professionals, l'ICS és l'empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya. Presta atenció sanitària a gairebé sis milions d'usuaris, gestiona vuit hospitals, 287 equips d'atenció primària i set instituts de recerca, distribuïts al llarg de tot el territori català.
 
El Consell d’Administració és l'òrgan superior de govern i direcció de l'ICS i el responsable de portar a terme la planificació estratègica dels seus centres i recursos, dirigir-ne les actuacions i exercir el control superior de la seva gestió. Està format per 24 membres, entre representants de la Generalitat i professionals de reconegut prestigi.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació