Vic Comerç repeteix la ruta de la Santa Tapa

Dotze bars i restaurants del nucli antic participen a la segona edició | Cartell trencador

Redacció Osona.com
22 de març del 2016
Actualitzat a les 16:28h

Cartell de la ruta de la Santa Tapa. Foto: David Coll

Vic Comerç organitza la segona edició de la Santa Tapa, una ruta de tapes pels bars i restaurants del centre de Vic que se celebrarà del 24 al 26 de març. L’acció consisteix en un recorregut per 12 bars i restaurants ubicats majoritàriament al nucli antic: El Barmutet, El Gravat, La Bodega de Vic, La Cuca, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, La Vitrina, Norton ZN, Restaurant Major3, Restaurant Atlàntida i Vicfood.

Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l'ocasió amb noms de referències bíbliques: El miracle de Santa Endorfina, Axis Mundi, El Papu farcit, El Natzaré, Torre de Babel i Ponç Pilat confitat, entre d’altres.

El preu de la tapa serà de 3,5 euros i hi va una consumició de vi o cervesa inclosa. Les tapes seran molt elaborades i amb continguts sorpresa per a tots els que facin el circuit.

Per participar a la ruta, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, la Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar i imprimir al web de Vic Comerç.

Una vegada omplert el "passaport" amb les 12 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.

Cal dir que els restaurants decoraran els seus establiments amb ambientació religiosa per tal d’augmentar l’experiència sacra de la ruta.

El cartell de la Santa Tapa, que ha estat realitzat pel fotògraf David Coll, simula el quadre del Sant Sopar de Leonardo da Vinci.

 
Arxivat a