Roger Viñas apunta a la junta directiva en les presumptes irregularitats del CP Vic

El fill de l'exgerent del club, a qui van escorcollar el domicili el passat divendres, defensa la seva innocència i carrega contra el president

Redacció Osona.com
22 de març del 2016
Actualitzat a les 10:22h
Els Mossos d’Esquadra, tal com ja va informar Osona.com, van escorcollar divendres les oficines del Club Patí Vic, i els domicilis particulars del que va ser gerent de l’entitat durant 40 anys, Joan Viñas, i el seu fill, Roger Viñas. Els agents es van endur factures i arxius.

La investigació respon a una denúncia interposada l'any 2014 per presumptes irregularitats econòmiques en la gestió de Viñas, que va deixar el club fa dos anys i mig. La denúncia la va posar un soci del club, el qual se’n desconeix la identitat,

La junta directiva del Club Patí Vic va emetre al vespre un comunicat en què s’indicava que les actuacions responen a la investigació d’unes presumptes irregularitats que hauria comès “l’antiga gerència del club” Al mateix comunicat el club es mostrava obert a col·laborar amb la justícia davant d’uns fets “tan inesperats”. A més, la junta directiva es reserva el dret a personar-se en el procediment judicial com a part afectada en el moment que ho consideri oportú.

Roger Viñas, en declaracions a Osona.com, ha assegurat que tant ell com el seu pare són innocents, que no s’han emportat cap diner del club i que en el registre als domicilis particulars els Mossos d’Esquadra no han trobat res: “Ens han rastrejat tots el comptes i no han detectat cap anomalia”. Viñas insinua que les possibles irregularitats que investiga el jutge es podrien referir a pagaments que s’haurien pogut fer en negre.  

El fill de l’exgerent també ha carregat contra els dirigents del club: “Tant el meu pare com jo, a la fi, érem uns simples treballadors. Qui té la responsabilitat final si s’ha produït alguna anomalia és el president, Miquel Altamiras, i la junta directiva del club. I ara miren cap a un altre cantó”. A més, apunta que tots els comptes estan auditoriats per una empresa externa i que “mai” s’ha trobat a faltar “ni una pela”, ni tan sols en els últims dos anys on ja no formava part de la plantilla del club.

Joan Viñas va deixar de treballar al club després de patir una baixa per llarga malaltia. Després de plegar, el club va acomiadar la seva dona i el seu fill. Segons Roger Viñas, va ser un acomiadament fet de manera “personal” pel president, sense consultar la junta: “Ens va fotre al carrer perquè ens vam manifestar en contra de la seva manera de portar el club”.
Arxivat a