Dos estudiants de la UVic viatjaven al comboi de l'autocar sinistrat al Monstià

Al tràgic accident van morir 13 joves | Ajuntaments i Universitat convoquen un minut de silenci

Minut de silenci davant del rectorat de la UVic
Minut de silenci davant del rectorat de la UVic | UVic-UCC
Redacció Osona.com
21 de març del 2016
Actualitzat a la 13:37h

Tretze joves van morir ahir quan l’autocar en el que viatjaven va bolcar a l'autopista AP-7 a Freginals, a la comarca del Montsià. Al bus hi viatjaven estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) de diverses nacionalitats que tornaven de veure la nit de la cremà, a les falles de València.

Amb el vehicle sinistrat, viatjaven quatre autocars més de la mateixa empresa, amb altres estudiants que feien junts l’excursió. Entre aquests busos, hi havia tres estudiants de la Universitat de Vic: un d’ells es va quedar a València i els altres dos viatjaven en un dels vehicles que no va patir cap accident.

 

L'autocar, un cop la grua ha pogut remuntar-lo.

Diversos ajuntaments, entre els quals els de Vic, han convocat aquest migdia un minut de silenci al davant de l’edifici consistorial, en record de les víctimes, i han decretat dos dies de dol, tal com ha establert la Generalitat. La Universitat de Vic també s’hi ha adherit amb un minut de silenci davant del rectorat.

A l’acte de l’Ajuntament de Vic hi ha assistit l’alcaldessa, Anna Erra, diversos regidors de l’Ajuntament, i la delegada de Cultura a la Catalunya Central, Maria Àngels Blasco. Erra ha lamentat el sinistre i ha traslladat el condol a les famílies.
 

Minut de silenci davant de l'Ajuntament de Vic. Foto: Adrià Costa


 
Arxivat a