El CP Voltregà femení guanya la seva quarta Copa d'Europa

Les campiones s’imposen a la final al CP Manlleu, el club amfitrió, en la tanda de penals

Les jugadores del CP Voltregà, celebrant el títol
Les jugadores del CP Voltregà, celebrant el títol | CP Voltregà
Redacció Osona.com
21 de març del 2016
Actualitzat a les 12:42h

El Club Patí Voltregà femení s'ha proclamat campió d'Europa per quarta vegada, en derrotar a la final el Club Patí Manlleu a domicili, en un apassionant partit i a la tanda de penals.

El partit començava bé pels interessos del Voltregà, amb dos gols de Motxa Barceló en els 7 primers minuts. Tot i així, Anna Casarramona retallava diferències en transformar un penal un minut després, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Natasha Lee tornava a avançar les jugadores de David Bou al minut 6 de la segona part, amb un 3 a 1 que semblava que permetria encarar la fase final del partit amb una relativa tranquil·litat. Però res més lluny de la realitat, perquè el Manlleu va capgirar el marcador en 6 minuts, amb gols de Solé, Casarramona i Barcons.

Amb 3 a 4 al marcador, Natasha Lee va tornar l'esperança a l'afició blanc-i-blava anotant el gol de l'empat a 22 segons pel final del partit, quan el Manlleu ja tocava la Copa amb la punta dels dits.

Després de dues pròrrogues estèrils, a la tanda de penals els gols de Natasha Lee i Berta Tarrida, combinats amb la brillant actuació de Laia Vives (que va aturar quatre llançaments), van donar la quarta Copa d'Europa al CP Voltregà, i iguala el Biesca Gijón al palmarès absolut d'aquesta competició.

FITXA DEL PARTIT: FINAL

4 Club Patí Voltregà: Vives, Lee, Tarrida, Gutiérrez y Barceló [5 inicial]. Arxé, Comas, Romero.
4 CP Manlleu: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Nara López, Judit Burgaya [5 inicial]. Sílvia Jurado, Maria Pujadas, Gemma Solé, Maria Ballesta.

Gols: 1-0 Barceló (2’), 2-0 Barceló (7’), 2-1 Casarramona (8’), 3-1 Lee (32’), 3-2 Solé (39’), 3-3 Casarramona (41’), 3-4 Barcons (45’), 4-4 Lee (49’).

Amonestacions: cap targeta.
Àrbitres: Joaquin Pinto y Ricardo Leal.