CP Voltregà i CP Manlleu disputen avui la final de la Copa d'Europa femenina d'hoquei

A les 12 hores, en directe per Esports 3 i El 9 TV

Les jugadores del CP Manlleu, a la semifinal
Les jugadores del CP Manlleu, a la semifinal | CP Manlleu
Redacció Osona.com
20 de març del 2016
Actualitzat a les 8:46h

La final de la Copa d'Europa d'hoquei patins femenina serà osonenca per primera vegada a la història. Club Patí Manlleu i Club Patí Voltregà s'enfrontaran aquest diumenge a les 12:00 h, al pavelló d'esports de Manlleu, en un partit que es preveu intens i obert. El partit es podrà veure en directe pel canal de TVC Esports 3 i El 9 TV.

A les semifinals, aquest dissabte, el Voltregà ha superat l'Hostelcur Gijón per 2 gols a 3. Les de Sant Hipòlit, que sempre han anat per davant del marcador, han sabut portar el tempo de l'enfrontament i només han hagut de patir al final. Els gols han estat de Berta Tarrida i Natasha Lee dues vegades per les osonenques i Maria Díez ha fet un doblet per les asturianes.

Pel que fa al Manlleu, ha hagut de remuntar un 1 a 3 en contra que havia anotat un Palau Plegamans que ha sorprès en una primera part explosiva i desbordant. Al segon temps, però, les noies de Ramon Anglada han sabut remuntar i sobreposar-se a la situació fins a capgirar el marcador en els últims deu minuts de partit.

FITXA DEL PARTIT: SEMIFINAL 1

2 Hostelcur Gijón: Elena G., Sara G., Marta G., Maria Díez, Olga Gimeno [5 inicial]. Ainhoa.
3 Club Patí Voltregà: Vives, ‘Motxa’ Barceló, Lee, Tarrida y A. Gutiérrez [5 inicial]. Romero, Arxe.

Gols: 0-1 Lee (5’), 1-1 Díez (17’), 1-2 Tarrida (20’), 1-3 Lee (34’), 2-3 Díez (34’).

Amonestacions: ha vist una targeta blava la jugadora del Voltregà Romero.
Àrbitres: Urs Dornbierer i Johannes Schneider.

FITXA DEL PARTIT: SEMIFINAL 2

3 Generali HC Palau Plegamans: Laura Vicente, Busquets, Puigdueta, Gutti, Herrera [5 inicial]. Masclans, Ferrón y Membreño
5 CP Manlleu: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laura Barcons, Nara López, Judit Burgaya [5 inicial]. Sílvia Jurado, Maria Pujadas, Gemma Solé, Maria Ballesta.

Gols: 1-0 Busquets (3’), 2-0 Puigdueta (7’), 2-1 Barcons (21’), 3-1 Membreño (34’), 3-2 Solé (38’), 3-3 Barcons (40’), 3-4 Barcons (47’), 3-5 Casarramona (48’).

Amonestacions: ha vist una targeta blava la jugadora del Manlleu, Gemma Solé.
Àrbitres: Thomas Ullrich i Thomas Ehlert.