Els veïns de l'antena del carrer Sant Fidel porten les seves demandes al Parlament

Representants de l’associació veïnal es troben amb el conseller de Salut, Toni Comín, i li reclamen solucions

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:25h

Les dues antenes, vistes des d'un globus aerostàtic. Foto: Albert Bagué


Cinc representants de l’Associació d’Afectats per l’Antena del carrer Sant Fidel de Vic van ser rebuts dimecres passat, 20 d'abril, pel conseller de Salut de Generalitat, Toni Comin, al seu despatx del Parlament de Catalunya. A la trobada, també hi van ser presents la diputada Marta Rovira i el diputat Lluís Corominas, en nom de Junts pel Sí.

Els membres de l’associació van exposar les seves preocupacions i van demanar que s’exploressin les vies possibles per solucionar el problema de l’antena, que no pot ser d’altre que la seva eliminació del lloc en què es troba, segons els veïns.

El conseller Comín va manifestar que es faria un estudi per saber l’impacte de l’antena en la salut dels veïns de la zona i, amb el diputat i la diputada presents, es va comprometre a ajudar a trobar i a explorar vies de solució.

En la següent reunió, la comissió de veïns va ser rebuda per Francesc Xavier Domínguez, del grup parlamentari de Ciutadans; per Marta Moreta, del PSC; i per Joan Giner, de Catalunya sí que es pot.

També en aquesta segona reunió es varen explorar els diferents aspectes a tenir en compte per poder treure l’antena del lloc on es troba, tant des del punt de vista de les ordenances municipals, dels serveis i de les qüestions legals que afecten un cas com aquest.

Els veïns van exigir el compliment de la moció de l’Ajuntament de Vic i van demanar el compromís dels diferents grups per tal d’influir en la mesura del possible.
Arxivat a