Oques Grasses actuarà al festival South by Southwest dels EUA

El certamen serveix com a laboratori i llançadora d’idees i noves veus en cinema, música i noves tecnologies

Oques Grasses, grup d'Osona
Oques Grasses, grup d'Osona
Redacció Osona.com
17 de març del 2016
Actualitzat a les 7:39h

Oques Grasses, Sara Pi, Arianna Puello i Cala Vento han estat escollits per actuar al South by Southwest (SXSW) Music d’Austin, a Texas, del 15 al 20 de març del 2016. El festival és un dels esdeveniments de música líders del sector a nivell internacional, i està dedicat a explorar el futur de la indústria musical de dins i fora dels Estats Units programant concerts però també mitjançant l'organització de conferències i altres activitats.

El South by Southwest Music and Media Conference (SXSW) és un esdeveniment de sis dies que es duu a terme cada mes de març a Austin, i que en aquesta edició celebra 30 anys. SXSW Music s’ha convertit en el festival de música més gran d’aquest tipus del món, amb més de 2.000 actuacions, i ha passat de 700 registrats el 1987 a més de 28.000 a dia d'avui.

També quatre produccions catalanes han estat seleccionades per la versió sobre cinema del festival South by Southwest, SXSW Film, que se celebra aproximadament durant les mateixes dates, de l’11 al 19 de març. S'hi podran veure el llargmetratge Dead Slow AheadPet de Carles Torrens, el curt Víctor XX, i el videoclip Fur Voice – Fantasía. Podeu consultar les actuacions dels grups catalans en aquest enllaç.