El RACC inaugura la nova delegació de Vic

El club té més de 20.500 socis a Osona

Redacció Osona.com
16 de març del 2016
Actualitzat a les 12:44h

A dalt: Dani Solà, Laia Sanz, Josep Mateu, Anna Erra, Miquel Griera i Xavier Pérez. A baix: Xevi Pons, Francesc Gutiérrez, Dani Noguer i Ramon Cornet, pilots professionals. Foto: RACC


El RACC, entitat amb més de 850.000 socis, ha inaugurat el nou local de la delegació de Vic, ubicat al carrer Doctor Junyent, número 11. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de la localitat, Anna Erra, el president del RACC, Josep Mateu, i amb una àmplia representació del món del motor, amb els pilots professionals Laia Sanz, Xevi Pons, Dani Solà, Ramón Cornet, Dani Noguer i Francesc Gutiérrez.

Aquesta nova ubicació, situada a tan sols 50 metres de l’antiga, ofereix unes instal·lacions més modernes i permet millorar l’atenció dels socis que s’hi acosten a fer una gestió, al mateix temps que destaca per la seva localització estratègica. El nou espai està situat a una de les principals entrades de Vic, compta amb una estació de bus i de tren a només 300 metres i també amb una àmplia zona d’aparcament.

Amb aquesta acció el RACC compleix amb l’objectiu d’apropar-se i oferir més confort als seus socis, que superen els 20.500 a la comarca d’Osona.
 

Les noves instal·lacions del RACC a Vic. Foto: RACC

Arxivat a