La Policia Local de Torelló enxampa en una setmana 43 cotxes saltant-se un semàfor

La concentració més alta de denúncies se situa al carrer Manlleu cantonada amb carrer dels Montcada

Redacció Osona.com
16 de març del 2016
Actualitzat a les 11:58h
La campanya de control de les distraccions al volant, que ha realitzat la Policia Local de Torelló entre el 7 i el 13 de març, ha finalitzat amb un balanç de 46 denúncies. La campanya, impulsada pel Servei Català de Trànsit, ha incidit en el control i vigilància de les distraccions al volant i el compliment de les obligacions indicades pels semàfors.

D’aquestes 46 denúncies, tres han estat per infringir l’article 18.2 del Reglament General de Circulació, és a dir, conduir utilitzant dispositius de telefonia mòbil o qualsevol altre sistema de comunicació que requereixi la intervenció manual del conductor; i les altres 43 per infringir l’article 146, relatiu a les obligacions indicades per un semàfor (cal recordar que amb el llum taronja els vehicles s’han d’aturar).

El semàfor que concentra més denúncies és el del carrer Manlleu cantonada carrer dels Montcada, pràcticament ja a la sortida del municipi en direcció Manlleu.

La iniciativa tenia una doble intenció, d’una banda, la conscienciació dels conductors de la necessitat de concentrar-se i no distreure’s durant la conducció i subratllar els perills de les distraccions produïdes, per exemple, pels dispositius de telefonia mòbil, navegadors, etc. Per altre cantó, la campanya també ha posat l’accent en la necessitat de respectar els semàfors.
 
Arxivat a