David Bosch s'integra a la graella d'opinadors d'Osona.com

El manlleuenc va ser la mà dreta de Pere Prat a l'Ajuntament, com a regidor d'ERC | Ara, forma part dels impulsors de Demòcrates de Catalunya

David Bosch, en una recent foto a Manlleu
David Bosch, en una recent foto a Manlleu | Adrià Costa
Redacció Osona.com
15 de març del 2016
Actualitzat el 16 de març a la 13:52h

David Bosch, en una recent foto a Manlleu. Foto: Adrià Costa


David Bosch, qui va ser durant uns deu anys la mà dreta de l’alcalde Pere Prat a l’Ajuntament de Manlleu, com a regidor d’ERC, s’ha incorporat a la graella d’opinadors d’Osona.com. Aquest dimarts s’estrena amb l’article Nou impuls a la governabilitat de Manlleu, on fa una crida a formar una majoria de govern més sòlida i amb més suports al consistori manlleuenc.

Bosch va plegar de regidor de l’Ajuntament de Manlleu el 2013, a mitja legislatura, per motius personals. En aquells moments era primer tinent d’alcalde i regidor de Noves Tecnologies. A les eleccions municipals de 2015 no es va presentar.

Ara, Bosch ha tornat a l’arena política, tot i que ha canviat de partit. El manlleuenc és el portaveu a la Catalunya Central de Demòcrates de Catalunya (DC), l’escissió sobiranista d’Unió Democràtica. També està impulsant la creació d’una secció local de la formació a Manlleu.

Bosch argumenta el seu canvi polític perquè comparteix els “interessos” de DC, una formació més propera a la seva “manera de pensar”.

Bosch es presenta en aquest primer article de la següent manera: “M’agrada l'acció política compromesa, transformadora, amb valors i conviccions. Estimo Manlleu, la seva gent i també les seves boires. Voluntari a @DemocratesCAT”.
Arxivat a