Vic Slot Clàssic compleix 10 anys consolidat com a referent del sector

La fira, considerada la segona més gran de tot l'Estat, reuneix una cinquantena d'expositors

Un expositor de Vic Slot Classic
Un expositor de Vic Slot Classic | Adrià Costa
Redacció Osona.com
14 de març del 2016
Actualitzat a les 10:15h

Un expositor de Vic Slot Classic. Foto: Adrià Costa


La fira Vic Slot Clàssic es consolida com a punt de trobada del sector. La desena edició de la mostra, amb una cinquantena d'expositors de cotxes en miniatura, clàssics i actuals, per a tots els aficionats i col·leccionistes d'aquest tipus d’automòbils, s'ha celebrat aquest diumenge, 13 de març, a la plaça Major de Vic, des de les nou del matí fins a les dues del migdia.

La fira ha ofert una proposta festiva i popular per a tots els amants del motor i rep anualment expositors d'altres països, especialment del Regne Unit. Aquests són molt valorats pel tipus de producte diferenciat que exposen, difícil de trobar en altres fires i mercats d'slot.

Durant tot el matí, els col·leccionistes, professionals i aficionats de l’slot han pogut comprar i participar en diverses activitats. Com en altres ocasions, s'ha fet un sorteig per a tots els visitants i s'ha posat a la venda un cotxe commemoratiu de la fira, patrocinat per l'Associació d'Amics de l’Escalextric d'Osona. També hi ha hagut una concentració de cotxes clàssics.
 

Alguns dels cotxes en miniatura. Foto: Adrià Costa


La fira, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vic (Fires i Mercats), AEO sport i el Club Amics dels Clàssics d’Osona (ACO), remunta els seus orígens a més de 18 anys enrere, quan un col·lectiu d’osonencs amants d’aquest món organitzaven una petita celebració semblant a l’actual a l’Escola d’Art de Vic. L’any 2007, l’Ajuntament de Vic, mitjançant la regidoria de Fires i Mercats, va decidir assumir-ne la seva organització tot donant-li una nova dimensió però sense perdre’n les arrels.

Actualment, Vic Slot Clàssic és considerada la segona fira més gran de l’estat espanyol dedicada als automòbils clàssics i antics, a causa de la singularitat i la qualitat del material que s’hi exposa.         
 

Més informació i programa d'activitats de la fira

Recull de galeries de Vic Slot Clàssic

 

Concentració de cotxes clàssics, a la plaça Major. Foto: Adrià Costa

Arxivat a