Concert de Quaresma de l'Orfeó Vigatà

L'acte comptarà amb la col·laboració de l’Escola de Música l’Arpa de Taradell

Redacció Osona.com
11 de març del 2016
Actualitzat a les 11:55h
L’Orfeó acollirà diumenge, 13 de març, a les 18 hores el tradicional concert de Quaresma, que anirà a càrrec de l’Orfeó Vigatà. En aquesta ocasió, el cor de l'Orfeó oferirà un programa dividit en dues parts.

La primera part començarà amb la Salve Regina de la Verge dels Dolors del músic vigatà Rafael Subirachs i Ricart, seguit de dos cants litúrgics: Beati mortui i Pater Noster de Fèlix Mendelssohn i Juozas Gruodis respectivament. El primer tema es farà amb acompanyament d’orgue i els dos últims seran interpretats per veus d’home. Tot seguit, oferiran quatre versions de l’Stabat Mater de la mà de diferents compositors com són J. F. Iribarren, Z. Kodaly, P. J. Antonio de Donostia i Mn. Besga.

En la segona part del repertori, els assistents podran escoltar la Deutsche Messe D.872 de Franz Schubert (missa alemanya) per a cor mixt, instruments de vent, percussió i orgue i que serà acompanyada pel grup d’alumnes i exalumnes de l’Escola de Música l’Arpa de Taradell, amb Albert Sañé a les timbales i amb Montse Solé a l’orgue.

El concert forma part del Cicle Diumenge Coral a l'Orfeó i serà dirigit per Benet Camps. El cicle, que programa concerts el tercer diumenge de cada mes, està organitzat pel mateix Orfeó Vigatà.

Preu de les entrades:
- Entrada ordinària: 8 euros
- Entrada reduïda (jubilats, Carnet jove, Cine Club): 5 euros
- Entrada pels socis: gratuïta
Arxivat a