Vic, capital del grafit i l'art urbà

Durant el cap de setmana es pintarà un mur de 14 metres d'alçada, amb diversos estils i gèneres, i es transformaran un camió i tres autocars en obres artístiques

Redacció Osona.com
10 de març del 2016
Actualitzat a les 18:04h

L'espai i els autocars que es pintaran. Foto: Ajuntament de Vic


Vic es convertirà aquest cap de setmana, de l’11 al 13 de març, en la capital catalana del grafit i l’art mural, en el marc de la programació de Vic, Capital de la Cultura (VICCC 2016 ). Els principals autors d’aquest art urbà seran al pàrquing del passeig de la Generalitat, ubicació de la futura biblioteca, per mostrar no només les seves creacions i el seu talent, sinó també la seva manera de treballar. Els autors en acció, en estat pur, en directe: es podrà veure com les seves creacions evolucionen des de l’esbós inicial fins a l’obra mural final. La iniciativa porta per títol En acció – the Vic Jam.

Els autors més destacats de la comarca, juntament amb els noms més rellevants del panorama català, donaran llum i color a 200 metres lineals de parets que envolten aquest espai i un mur de 14 metres d’alçada. També es podrà veure com transformen tres autocars i un tràiler en grans obres artístiques sobre rodes.

D’aquesta manera es podrà veure diferents estils i gèneres de l’art mural, des d’obres abstractes, iconogràfiques, pastel o de personatge, fins a noves tendències com el water painting. Al llarg del cap de setmana la música també serà present en aquest espai amb les mescles de dj Enzo.

El públic infantil que assisteixi a aquestes jornades dedicades a la pintura urbana no només en serà espectador passiu, sinó que també podran participar activament en els tallers infantils i familiars que s’han dissenyat per a l’ocasió i podran deixar les seves primeres creacions als murs més petits d’aquest espai del passeig de la Generalitat.

Els autors participants en aquesta acció de gran format són: Bazak, Bisual, Caneda, Kazzius, Miles Elah, Morta, Degon, Hipno, Si3N, Snail, Lucas Milà, Kenor, Sixe Paredes, Inocuo, Chan, Aleix Gordo i Spogo.

---------------
HORARIS

 
Divendres 11 de març de 17 a 20 h
Dissabte 12 de març de 10 a 20 h
Diumenge 13 de març de 10 a 20h

L’acció de water painting de Lucas Milà es farà el diumenge a les 12:30h. Aquesta acció es farà en un dels tres autocars.
Arxivat a