Laura Vilagrà explica les seves tasques als alcaldes d'Osona

La delegada del Govern a la Catalunya Central participa al Consell d’Alcaldes

Consell d'Alcaldes d'Osona
Consell d'Alcaldes d'Osona | Generalitat
Redacció Osona.com
10 de març del 2016
Actualitzat a les 16:50h

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha intervingut en la sessió extraordinària del ple del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses que s’ha fet aquest dimarts a Vic. L’acompanyaven el responsable de l’oficina de la Delegació del Govern, Josep Mas, i els directors dels diferents serveis territorials de la Generalitat a la Catalunya Central. En concret, Ramon Lluís Lletjós, director dels Serveis Territorials d’Agricultura; M. Àngels Blasco, de Cultura; Bàrbara Minoves, d’Empresa i Coneixement; Ivet Castaño, de Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Eduard Freixedes, d’Interior; Teresa Sabater, de Salut; Míriam Sort, de Territori i Sostenibilitat i Montserrat Fontarnau, delegada territorial d’Acció a la Catalunya Central. La resta de directors territorials s’han excusat.
 
En la seva exposició, tots ells han explicat breument les tasques que desenvolupa cadascun dels serveis territorials. El gruix de l’exposició, però, ha consistit en una presentació de les funcions i l’organització de les delegacions del Govern en el territori, i més concretament a la Catalunya Central. Entre elles, la de representació permanent del Govern; informació sobre l’acció del Govern i la dels seus departaments al territori; coordinació de les activitats dels diferents serveis territorials, presidència del Consell de Direcció per part de la figura de la delegada, i assumpció de les relacions institucionals en el territori, i també direcció de l’activitat administrativa de la delegació, així com el seguiment de l’execució de plans i programes interdepartamentals.
 
Així mateix s’han explicat detalls sobre l’EACAT, com a canal obert d’intercomunicació entre la Delegació i els ajuntaments, de comunicació dels acords de les mocions aprovades en sessions plenàries al Govern, i sol·licitud d’informes preceptius per a la tramitació de llicència ambiental, un projecte aquest últim que es troba en fase de prova pilot.
Arxivat a