FOTOS El Barça demostra el seu bon estat de forma a la pista del CP Voltregà (1-4)

Els blaugranes encadenen 14 jornades sense perdre, després d’imposar-se a Sant Hipòlit en un partit força plàcid

El joc del partit ha estat vibrant
El joc del partit ha estat vibrant | Josep M. Montaner
Redacció Osona.com
10 de març del 2016
Actualitzat a les 7:44h

El Barça Lassa d’hoquei patins es troba en un moment molt dolç i, després de proclamar-se campió de la Copa del Rei i d’encarrilar l’accés a la Final Four europea davant el Liceo (6-0) en les últimes cites, ha tornat a l’OK Lliga amb molta força. Els blaugranes han sortit victoriosos aquest dimecres d’una de les pistes més complicades del campionat, la del CP Voltregà, a Sant Hipòlit (1-4).

Aquest triomf permet que el líder de l’OK Lliga encadeni 14 jornades sense perdre i tingui cinc punts més que el CP Vic, que és el segon classificat. El Voltregà, per la seva banda, manté la cinquena posició de la lliga.

A Sant Hipòlit, el conjunt barcelonista ha protagonitzat un bon inici que li ha permès establir el 0-2 al marcador als cinc minuts de joc. Marc Gual després d’una acció dins l’àrea, sortint de darrere de la porteria, i Pablo Álvarez, aprofitant una assistència de Matias Pascual al segon pal, els han donat un avantatge tranquil·litzador.

Amb el marcador a favor, el Barça Lassa ha tingut el domini davant un Voltregà que no s’ha arronsat. Egurrola ha hagut d’aparèixer en nombroses ocasions i, abans del descans, Lucas Ordoñez ha fet un xut creuat, des de la dreta, que ha tocat el pal i ha acabat al fons de la xarxa. L’equip ha pogut marxar al vestidor amb un 0-3 a l’electrònic. L’avantatge ha augmentat més quan, poc després de la mitja part, Panadero ha fet el quart gol blaugrana, amb un toc subtil al segon pal.

Una jugada del partit CP Voltregà-Barça Lassa. Foto: Josep M. Montaner

El 0-4 no era sinònim de tenir el partit controlat. Egurrola ha estat una peça important, ja que ha aturat dues faltes directes als germans Dani i Àlex Rodríguez i un penal a un especialista com Petxi Armengol. El Voltregà, frenat davant “el Pop”, només ha pogut retallar diferències a falta de dos minuts, gràcies a un xut d’Ignacio Alabart, precisament un jugador cedit pel Barça.

-------------
LA FITXA
CP Voltregà, 1
FCB Lassa, 4

CP Voltregà: Càndid Ballart, Dani Rodríguez, Ignacio Alabart, Vargas i Àlex Rodríguez –cinc inicial-, Borja López i Petxi Armengol.
FC Barcelona Lassa: Egurrola, Gual, Pascual, Pablo Álvarez i Panadero –cinc inicial-, Lucas Ordoñez, Barroso i Costa.

Gols: 0-1 Gual, min 4; 0-2 Pablo Álvarez, min 5; 0-3 Lucas Ordoñez, min 23; 0-4 Panadero, min 29; 1-4 Alabart, min 48.