L'Auditori Teatre Calldetenes amplia els descomptes

Els socis d’Òmnium Cultural i les famílies nombrosos o monoparentals es podran beneficiar de rebaixes a les entrades

L'obra «Trau» de Guillem Albà.
L'obra «Trau» de Guillem Albà.
Redacció Osona.com
04 de març del 2016
Actualitzat a les 11:33h

L’Auditori Teatre Calldetenes continua ampliant els descomptes amb la voluntat d’apropar el teatre i la cultura al públic en general i familiar. “Aquestes reduccions de preu, se sumen als preus ja ajustats de les entrades i als preus baixos d’entrades anticipades per a grups que ofereix el teatre municipal”, expliquen fonts de l’equipament.

Recentment s’ha signat un conveni entre l’Ajuntament de Calldetenes i Òmnium Cultural Osona per tal que, entre d’altres qüestions, els socis de l’entitat puguin gaudir d’un descompte del 15% en la compra d’entrades de l’Auditori Teatre Calldetenes. Així mateix, tots els membres de família nombrosa o monoparental també poden beneficiar-se d’una reducció del preu de les entrades, en aquest cas d’un 10% per a cadascú.

Per tal d’obtenir aquests nous descomptes, cal acreditar ser soci d’Òmnium Cultural amb el carnet corresponent o algun document d’afiliació, o ser membre de família nombrosa o monoparental amb el carnet expedit per la Generalitat de Catalunya, respectivament. Els documents es mostraran a taquilla o a les oficines de l’Ajuntament de Calldetenes en el mateix moment de comprar les entrades.

En cas de comprar les entrades anticipadament per Internet a través del portal del teatre, es rebrà un comprovant de compra al correu electrònic que caldrà presentar a taquilla el dia de l’espectacle juntament amb un carnet que demostri que es compleix amb les condicions per gaudir del descompte. En cas contrari, caldrà abonar la diferència de preu de l’entrada a taquilla.

D’altra banda, per tal de facilitar el pagament, s’ha adquirit un nou datàfon per a la taquilla de l’Auditori Teatre Calldetenes. D’aquesta manera, ja es pot abonar el preu de les entrades directament amb targeta de dèbit o crèdit a taquilla i també a les oficines de l’Ajuntament.

La venda anticipada d'entrades anticipades es fa a les oficines municipals de l'Ajuntament de Calldetenes de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els diumenges que hi hagi espectacles infantils i familiars d'11 a 13 h al Bar de l'Auditori Teatre. La venda d’entrades a taquilla s’obre una hora abans de cada espectacle.