Hyundai va pagar 3.361 euros per gravar l'espot de l'Eurocopa al centre de Vic

L'equip es va instal·lar durant dos dies a la ciutat i va aixecar un escenari a la plaça Major

per Redacció Osona.com , 3 de març de 2016 a les 17:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sessió fotogràfica de l'espot de Hyundai a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa


La productora cinematogràfica Icecream Pictures va enregistrar, durant els dies 17 i 18 de febrer, a Vic un espot publicitari pel llançament d’un nou vehicle de la marca Hyundai, que es passarà en el marc de l’Eurocopa de futbol 2016. El rodatge de les seqüències va tenir lloc principalment a la plaça Major, on es va instal·lar un gran escenari, i a diversos carrers del centre.


Hyundai va pagar 3.361 euros a l'Ajuntament de Vic per poder gravar durant els dos dies a la ciutat, segons va explicar ahir l'equip de govern al ple municipal. A més, es va veure obligada a contractar figurants locals, segons consta al reglament municipal.
 
El moment culminant del rodatge va tenir lloc el dijous al matí, quan va arribar una de les reproduccions oficials de l’Eurocopa, custodiada per dos agents de seguretat. La copa es va instal·lar a sobre d’un cotxe i es van enregistrar diverses imatges de l’espot.


La gravació va generar sorpresa entre els vianants. El març de 2014, aquesta mateixa productora ja va enregistrar un altre espot a la plaça de Vic, en aquella ocasió per a una marca de begudes de Noruega. Sembla que l’entorn li va fer el pes.

 

Rodatge d'una de les escenes amb l'Eurocopa, a sobre un cotxe a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa

 

Participació