Les Parelles Artístiques s'apunten a VICCC 2016

Inaguració d'una mostra a Vic, amb 32 obres fetes a dos mans, amb un artista i un usuari dels serveis de salut mental

Redacció Osona.com
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:22h
Una exposició a Vic
Una exposició a Vic | Adrià Costa

La novena edició de les Parelles Artístiques es va inaugurar a Vic. Foto: Adrià Costa


En el marc de les activitats organitzades per celebrar Vic Capital de Cultura Catalana 2016 (VICCC 2016), la Delegació d’Osona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acollirà durant el mes de març la primera exposició de la 10a edició del projecte Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental. L’acte d’inauguració es farà el proper dijous, 3 de març, a les 19:30 hores.

Parelles Artístiques és un projecte de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO), que rep el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i de Grup BBVA.

La iniciativa consisteix en la creació i posterior exposició d’un conjunt d’obres per part de diferents parelles artístiques, formades per un artista professional i un d’amateur usuari de la xarxa de salut mental. L'objectiu és afavorir la rehabilitació i reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers els trastorns mentals.

La mostra reunirà 32 obres creades pels artistes que participen en el projecte des de la FCMPPO i des de l’Associació Ment i Salut La Muralla de Tarragona. Des del naixement del projecte l’any 2006, hi han participat 435 artistes de cinc comarques catalanes, que han realitzat 354 obres.  

L’exposició es podrà veure a la Delegació d'Osona del COAC del 3 al 31 de març de 2016- Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20 h; dissabte de 10 a 14 h.
 

Consulteu aquí tota la programació de VICCC 2016 del mes de març

Recull de galeries de fotos de les Parelles Artístiques
 

La novena edició de les Parelles Artístiques es va inaugurar a Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a