CALENDARI Els centres educatius de Vic organitzen jornades de portes obertes

La iniciativa pretén facilitar la preinscripció dels alumnes per al proper curs

Redacció Osona.com
25 de febrer del 2016
Triar escola per als fills és una decisió complexa per a les famílies, ja que cal tenir en compte molts factors que seran decisius. El projecte educatiu de centre on es descriuen les línies pedagògiques, la distància en què es troba l’escola o el temps en què el fill hi estarà escolaritzat són alguns dels factors que caldrà tenir en compte a l’hora de decidir quin centre serà el més adequat per a la seva educació.

En aquesta sentit, amb la voluntat de donar suport a les famílies en aquest moment vital, la tria conscient d’escola, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vic organitza un seguit de xerrades informatives adreçades als pares i mares que enguany hauran d’escolaritzar el seu primer fill.

En aquesta mateixa línia, les jornades de portes obertes dels centres educatius són moments en què pares i mares tenen l’oportunitat de conèixer amb més detall les característiques de cada escola o institut, així com per resoldre aquells dubtes que puguin tenir.

És per això que, des de finals del mes de febrer i fins al proper mes de març (en alguns casos puntuals abril i maig), les llars d’infants, escoles bressol, escoles de primària i secundària, cicles formatius i universitat celebren jornades de portes obertes, amb l’objectiu de donar a conèixer els estudis i projecte educatiu de centre, de cara a formalitzar la preinscripció per al curs 2016/17.
 

Consulteu el calendari de la jornada de portes obertes dels centres educatius de Vic


 
Arxivat a