MAPA El Ral·li Esprint Sant Julià obre la temporada de motor

Orriols i Membrado, primer gran duel de l'any

Membrado i Vilamala, al podi de Sant Julià
Membrado i Vilamala, al podi de Sant Julià | Escuderia Osona
Redacció Osona.com
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:00h

La 19a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el proper diumenge, 28 de febrer. Hi participarà la flor i nata de l’automobilisme català, amb una cinquantena llarga d’equips, entre la velocitat i la regularitat.

El ral·li tindrà dos grans aspirants a la victòria: Josep M. Membrado, vigent campió del Campionat de Catalunya de ral·lis absolut i últim guanyador del Ral·li Esprint; i Albert Orriols, actual campió de la Copa d'Asfalt catalana i sotscampió del campionat absolut.

L’organització manté el manté el traçat de l’any passat: el tram l’Enclusa-Romagats, entre el pont de Fàbregas i Sant Julià de Vilatorta, que ja s’havia inclòs en diverses ocasions al campionat mundial, i el de Coll de Mansa. Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun d’ells. El ral·li consta d’un total de 87,8 quilòmetres, dels quals 34,9 seran cronometrats.

Pel que fa als horaris, els cotxes començaran a córrer al Coll de Mansa a les 09:39 h. Aquest tram es repetirà a les 11:45 h i a les 13:51 h. A l’Enclusa-Romagats, els horaris de pas dels primers vehicles seran a les 09:57 h, 12:03 h i 14:09 h.

La resta del ral·li continuarà igual que en edicions anteriors. Els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. En aquesta zona també s’hi ubicarà el parc tancat i el podi. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 14:40 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a partir de les 16:00 h.

La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 25 de febrer, al tauler oficial d'anuncis. El dissabte anterior al ral·li, el 27 de febrer, hi haurà les verificacions administratives i el shakedown per als pilots que vulguin, que tindrà com a escenari el Coll de Romagats.
 

Mapes, horaris i preinscrits, des del web de l'Escuderia Osona

 

Josep M. Membrado i Jordi Vilamala, al podi de Sant Julià de Vilatorta, l'any passat. Foto: Escuderia Osona

Arxivat a