Albert Canadell presenta a Torelló la seva última novel·la

L'escriptor tonenc parla a "Terra d'esquelles" de l'equilibri existencial dels seus personatges

Redacció Osona.com
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:22h

Albert Canadell. Foto: Adrià Costa.
 

L'escriptor i artesà Albert Canadell Vilalta, de Tona, ha publicat la seva quarta novel·la, que té per títol Terra d'esquelles (editorial Emboscall). L'obra recrea diversos personatges, com una professora de ioga, un artesà, un místic, un pintor d'elit, un criador d'ases, tots ells en la recerca d'una vida de plenitud, d'un retrobament amb les arrels, amb un mateix i el seu entorn, en paral·lel al mateix treball de creixement personal de l'autor.

La primera de tot un seguit de presentacions de la novela tindrà lloc aquest divendres, 26 de febrer, a la biblioteca Dos Rius, de Torelló, a les 7 de la tarda. L'acte anirà a càrrec del mestre i astròleg Josep Manel Ferrer Moreno, que estarà acompanyat de l’autor.

 

Portada del llibre

Terra d'esquelles és una obra existencial que obre constants interrogants, múltiples sorpreses, però que s'allunya de l'estructura d'una novel·la tradicional, amb

L'obra s'estructura com una mena de riu narratiu que vol alliberar-se de l'estancament, dels condicionaments i imposicions, que no parteix d'un argument artificiós ni va vers un final contundent: no desemboca enlloc, sempre avança, imparable.
 

Més informació de la novel·la i de l'autor


 
Arxivat a