Torelló facilita la rehabilitació de façanes, estructures i instal·lacions del nucli antic

Els ajuts, en el marc del Pla de Barris, poden arribar al 80% del cost de la reforma

Redacció Osona.com
23 de febrer del 2016
En el marc del Pla de Barris del Nucli Antic, l’Ajuntament de Torelló impulsa una nova convocatòria del programa d’ajuts econòmics, adreçats a la rehabilitació de façanes, estructures i instal·lacions dels edificis. L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels veïns del nucli antic.

D’aquesta línia d’ajuts se’n poden beneficiar les persones propietàries d’edificis ubicats al nucli antic, amb la condició que han de ser edificis construïts abans de l’1 de gener de 1991. El termini per presentar les sol·licituds estarà obert fins al 31 de maig.

Els ajuts són per a la rehabilitació de façanes i, com a novetat d’aquesta convocatòria, per a la rehabilitació d’estructura de l’edifici i rehabilitació d’instal·lacions elèctriques, d’aigua, de sanejament i gas en espais comuns. En els dos primers casos, façana o estructura, el percentatge de la subvenció pot ser del 50%, mentre que en el cas de rehabilitació d’instal·lacions, la subvenció pot arribar fins al 80%.

Per al suport tècnic i assessorament es poden concertar visites a l’Oficina d’Habitatge de Torelló 93 859 36 12 o bé al mail [email protected].
Arxivat a