FOTOS Anna Comet repeteix com a millor esportista vigatana de l'any

El Club Patí Vic, gran triomfador de la vetllada, amb el millor equip, el millor entrenador i el millor esportista masculí

La Festa de l'Esport Vigatà va premiar Anna Comet
La Festa de l'Esport Vigatà va premiar Anna Comet | J.M. Montaner
Redacció Osona.com
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:27h

La sala Ramon Montanyà de l’Atlàntida de Vic va acollir el passat divendres, 19 de febrer, una nova edició de la Festa de l’Esport Vigatà. El teatre va quedar ple de públic, en aquest reconeixement als millors esportistes de la ciutat de l’any 2015. L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Josep M. Roca; el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, així com altres autoritats locals.

L’atleta de curses de muntanya i esquiadora Anna Comet, de la Unió Excursionista de Vic, va ser proclamada millor esportista individual absoluta i va revalidar així el guardó que se li va entregar l’any passat. Comet, que no va poder assistir a la gala, va agrair el premi amb un vídeo enregistrat. En aquesta temporada, l’atleta ha guanyat l’Everest Trail Race, ha estat segona a la Transvulcánica i a Chamonix, i ha quedat cinquena del Campionat d’Espanya.

L’altre gran triomfador de la gala va ser l’equip sènior del Club Patí Vic, que l’any passat va quedar campió de la Copa del Rei i sots-campió de la Copa d’Europa a Bassano Itàlia. L’equip va guanyar el premi al millor equip absolut; el seu jugador Ferrant Font, el de millor esportista masculí; i l’entrenador Ferran Pujalte, el de millor tècnic.

En el marc de la gala, es van premiar un total d’11 categories. A part dels esmenats, els altres guardons més importants se’ls van emportar  la gimnasta Paula Norberto, millor esportista femenina, i l’equip de duatló i triatló del Club Natació Vic, millor equip femení.
 

Foto de família amb tots els guardonats a la Festa de l'Esport Vigatà 2016. Foto: Josep M. Montaner


La resta de distingits van ser els següents: l’esquiadora de muntanya Julia Massegué i el jugador d'handbol Guillem Rivera van obtenir el premi a les millors promeses, en categories femenina i masculina respectivament. Per equips, les millors promeses van ser l’equip júnior masculí del Club Bàsquet Vic. En veterans, la més votada va ser l’atleta del Club Atlètic Vic Laia Andreu. La nedadora del Club Car Anna Molina es va emportar el guardó al millor Special Olympics.

Per a la proclamació des millors esportistes de Vic es va crear un jurat de 14 persones, format per representants polítics de la Junta de l’Institut Municipal d’Esports, representants dels mitjans de comunicació locals, representants de les entitats esportives de Vic i de l’Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

En el transcurs de la Festa de l’Esport Vigatà també es van realitzar distincions a persones vinculades a l’esport i que són les diferents entitats que les proposen: Andreu Sánchez, de la Unió Ciclista Vic; Montse Pou, de l’AEE Jaume Callís; Maria Sardiné, del Club Gimnàstic Vic; Joan Carles Aumatell, de l’OAR Vic; Marisa Grigioni, del Club Gimnàstic Osona; Joan Espaulella, del Club Bàsquet Vic, Josep M. Roca, del Club Patí Vic i l’exregidora d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Montse Rovira, en agraïment als seus últims vuit anys davant la regidoria del consistori.
 
Per altra banda també es va retre homenatge als esportistes vigatans campions de Catalunya o que han fet podis en campionats d’Espanya l’any 2015, així com també als equips que han estat campions de les seves categories.
 

L'equip del CP Vic, gran triomfador de la vetllada de la Festa de l'Esport Vigatà 2016. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a