Artur Prat, treballador de Tac Osona, es reuneix amb Carles Puigdemont

Trobada informal al despatx del president de la Generalitat

per Redacció Osona.com , 18 de febrer de 2016 a les 17:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Artur Prat, al despatx del president Carles Puigdemont. Foto: Associació Sant Tomàs.


Artur Prat, treballador del Tac Osona, s’ha reunit amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al seu despatx. Artur Prat és molt conegut a la comarca per la seva habilitat comunicativa i una perseverança que li han fet conèixer polítics de primera línia.


Fins que ahir va arribar al punt de reunir-se amb el president, gràcies a la seva bona relació amb Benjamí Nieto, portaveu de CiU a Manlleu, que li va donar l’opció de visitar el Parlament. Després de recórrer les instal·lacions, l’Artur va ser rebut pel president. Nerviós, però content, l’Artur va convidar el president a la Festa de la Serpent de Manlleu i li va regalar obsequis típics de la ciutat. També li va explicar que treballa a Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, i el va convidar a visitar-ne les instal·lacions.

Per acabar, l’Artur no va marxar sense comentar-li dues preocupacions que l’amoïnen: “M’agradaria que altres companys com jo, amb dificultats, també poguessin tenir feina a empreses com el Tac Osona”.

 

Artur Prat, al despatx del president Carles Puigdemont. Foto: Associació Sant Tomàs

 

Participació