Vilagrà pren nota de l'enderroc dels pisos de Cal Simon de Sant Bartomeu del Grau

La delegada del Govern a la Catalunya Central visita el consistori osonenc

per Redacció Osona.com, 18 de febrer de 2016 a les 12:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Laura Vilagrà, a l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau. Foto: Generalitat de Catalunya


La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau. Ha estat rebuda per l’alcalde Emili Benito, els regidors Josep Salvans, Xavier Puig, Judit Musoll i David Puyol i l’arquitecte municipal Sebastià Solà. Finalment no s'ha pogut comptar amb l’assistència d’Isaac Peraire, alcalde de Prats de Lluçanès i president del Consorci del Lluçanès, tal com estava previst.


A la reunió s’han tractat diversos temes d’interès pel municipi de Sant Bartomeu del Grau. En primer lloc, el bloc de pisos propietat d’Incasol, coneguts popularment com els pisos de Cal Simon, i que pertanyien a Puigneró. A la trobada, s’ha fet èmfasi sobretot al fet d’accelerar en aquesta legislatura els tràmits per a l’enderroc d’aquest bloc de 70 pisos, ja que el seu mal estat, especialment pel que fa a la coberta, ocasiona perills a la via pública cada cop que hi ha ventades i despreniments de teules, per exemple, tot i les successives reparacions que s’hi ha anat fent.

A continuació s’ha parlat de la problemàtica de les naus buides de l’antiga f’àbrica Puigneró i també s’ha tractat del projecte de Barris, encallat pel que fa a la vessant urbanística d’ençà de la crisi, per falta de liquiditat de la Generalitat.


Finalment, s’ha realitzat una visita als pisos de Cal Simon per comprovar-ne l’estat de deteriorament.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació